Training voor jou, hulp voor Haiti

Zoals inmiddels iedereen wel zal weten is er in Haiti een ramp gebeurd van ongekende omvang. Vele doden, ongelofelijk veel gewonden, veel vermisten, en het halve land is verwoest. Iedereen moet inmiddels wel de verschrikkelijke beelden gezien hebben. De hulp kwam traag op gang maar is inmiddels wel begonnen. Maar na een ramp als dit is het niet een kwestie van een week of een maand om het land weer op te bouwen. Zeker bij een toch al verschrikkelijk arm land als Haiti.

Natuurlijk kan ik een bijdrage storten op giro 555 (en ik raad iedereen aan dat te doen!). Maar ik wil nog iets meer bijdragen. Iets doen. Geld ophalen. Dus ik ging nadenken: Waar ben ik goed in, wat kan ik doen? Mijn kennis van het symfony framework is dan direct het eerste waar ik aan dacht. En aangezien ik daar een workshop van een dag voor heb liggen, was de keuze snel gemaakt. Een medium was ook snel gevonden, want @kaatmossel organiseert voor de tweede keer de Twitterveiling.

Ik heb twee veilingen in de aanbieding, voor twee verschillende doelgroepen. De eerste is een Full-Day Symfony Workshop gericht op bedrijven die hun ontwikkelteam kennis willen laten maken met het symfony framework. Met behulp van een voorbeeld word tijdens de workshop gezamelijk een web applicatie gebouwd met behulp van het symfony framework. Alle basis aspecten van het framework komen daarbij aan bod. De workshop geeft basiskennis van het framework, en hopelijk inspireert het om dieper in de materie te duiken en het framework eigen te maken. Los van symfony komen ook de nodige best practices op het gebied van PHP ontwikkeling langs. Ik heb, omdat ik me hier richt op bedrijven, een minimumprijs gezet van 1000 euro. En dat is, als je kijkt naar wat je ervoor krijgt, toch eigenlijk een prikje. Dus, bied snel!

Omdat ik me realiseer dat er ook individuele ontwikkelaars zijn die graag eens met symfony willen kennismaking heb ik daarnaast ook een Full-Day Symfony Workshop in de aanbieding voor individuele ontwikkelaars. De inhoud van de workshop is hetzelfde als hierboven beschreven. Het enige verschil is dat voor deze workshop ik de 5 hoogste biedingen los accepteer. De bedoeling is wel de workshop ineens te geven met alle 5 de hoogste bieders. Dus wil jij als ontwikkelaar eens kennis maken met symfony, maar wil je werkgever niet het hele team een dag laten training? Bied dan nu op deze veiling! En bied vooral veel, want alleen de 5 hoogste bieders krijgen de mogelijkheid om de workshop te volgen.

Wil je ook iets bijdragen aan de actie voor giro 555? Maak je eigen veiling aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *