Sapvasten Dag 7: We zijn er, wat nu?

Vandaag de laatste dag! En het ging eigenlijk prima. Hoewel ik vooral later op de dag toch wel erg zin begon te krijgen in vast voedsel. Misschien ook wel omdat mijn schoonzusje chips begon te eten toen ik daar op bezoek kwam, en mijn schoonmoeder heerlijk had gekookt voor vrouw en kinderen toen we daar waren. Allemaal wel om overheen te komen, maar het wakkert de zin in iets wel aan. Maar goed, mijn laatste sapje is inmiddels genomen, dus ik ben er bijna van af.

Maar wat nu? Ik kan morgenochtend niet direct weer beginnen met mijn kom yoghurt met Muesli. Ik zal rustig moeten opbouwen. Dat komt neer op: Morgenochtend ontbijten met een appel. Voor lunch wat Cracottes met kaas, en als avondeten een salade. Dan morgen rustig eens met yoghurt beginnen, voor de lunch weer brood nemen, en dan dinsdagavond proberen met het avondeten mee te doen.

Maar ik ben er weer doorheen en voel me nu al een stuk lekkerder. Wat frisser en helderder van geest. En ik ben ook afgevallen. Bijna 3 kilo is er af. Hoewel het niet de aanleiding was, is het mooi meegenomen. Ik ga proberen ook daar vanaf nu iets meer op te letten. Want er mogen nog wel wat meer kilootjes af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *